NEUROTRAINING

Neurotraining van BrainOn geeft antwoord op uitdagingen die spelen in jouw organisatie. Universele thema’s als gezondheid, werkdrukbeleving, stress of energie oppeppers. Hoe pak je dat aan?

Onze workshops zullen worden afgestemd op een specifiek en actueel thema dat speelt binnen jouw bedrijf of team, zoals het vergroten van de vitaliteit binnen jouw organisatie. Een essentiële stap om optimaal te presteren en gezond te blijven.

MEER DOEN MET MINDER MOEITE

Hoe haal je meer uit jezelf in je productieve uren? Hoe herken je jouw eigen daluren  en hoe ga je hiermee om? Voor de één kost beginnen meer moeite, voor de ander is het lastig het laatste uur van de werkdag efficiënt te benutten. Na deze neurotraining kun je de volgende dag meteen aan de slag met jouw stappenplan. Je hebt meer energie en zult kunnen terugkijken op een zinvolle en effectieve werkdag.

ZITTEN IS HET NIEUWE ROKEN

Hoe kun je meer bewegen bij je computerwerkzaamheden of voor, tijdens en na vergaderingen? Er worden in deze neurotraining handvatten en praktische oefeningen aangereikt om meer flow te creëren: ademhalingsoefeningen, technieken voor je gewrichten en rug om stress te reduceren en te leren de aandacht vast te houden in periodes waarin je snel bent afgeleid door extra prikkels, gedachten of werkdruk.

ENERGIEK ZIJN én ONTSPANNEN

Hoe zorg je voor focus bij jouw werkzaamheden? Hoe kun je bij onrust door privéomstandigheden of zakelijke druk toch ontspannen beginnen aan je dag? We reiken je in deze neurotraing technieken aan om met meer energie je werkdag te starten, je dag in te delen en natuurlijk ook af te sluiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee voor passende workshops voor jouw organisatie.

Vitaliteit

Stress managen

Focus en concentratie

Mindfulness en ontspanning

Over de workshops neurotraining

Proces neurotraining

Formats

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij denken graag met u/je mee voor passende workshops voor uw organisatie.

ONLINE MOGELIJKHEDEN NEUROTRAINING

Naast onze live neurotrainingen bieden we ook mogelijkheden  om thuiswerkers online te ondersteunen om fit, vitaal en energiek te blijven.  Deze mogelijkheden bestaan onder andere uit:

Conferenties: Motivatie spreker neurotraining

Hoe werken de hersenen?
Hoe kunnen we ons geheugen trainen?
Inspirerende tips en trucs om mee aan de slag te gaan.

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gratis een offerte aan

Vraag gratis een offerte aan